ADR Vest face publice rezultatele raportului de monitorizare a Strategiei Regionale de Inovare 2009- 2013

În data de 7 februarie 2011, ADR Vest a organizat un atelier dedicat evaluării stadiului implementării Strategiei Regionale de Inovare 2009 – 2013. Această strategie, înpreună cu Strategia Regională de Inovare 2005-2008, reprezintă materializarea demersului început de ADR Vest în 2002 de a contura o politică regională de inovare. Strategia Regională de Inovare 2009-2013 se centrează în jurul a trei axe strategice majore – care vizează infrastructura de inovare, activităţile inovative din întreprinderi şi cultura de inovare regională – şi a trei teme orizontale şi anume utilizarea tehnologiei informaţiei şi a comunicaţiilor, resursele umane şi eco - inovarea.

În perioada august – decembrie 2010, ADR Vest a realizat o activitate de monitorizare a implementării Strategiei Regionale de Inovare 2009 - 2013 cu scopul de a cuantifica progresul înregistrat în raport cu indicatorii de inovare propuşi iniţial. Raportul de monitorizare a implementării strategiei poate fi consultat pe pagina web www.adrvest.ro, la secţiunea Documente strategice şi pe pagina www.strategvest.ro, la secţiunea Documente de politică regională.

În cadrul acestui atelier, au fost prezentate concluziile raportului de monitorizare a Strategiei Regionale de Inovare 2009 – 2013, precum şi exemple de proiecte inovative ce se implementează, în prezent, în Regiunea Vest. La acest eveniment au participat reprezentanţi ai administraţiei publice, ai universităţilor, ai întreprinderilor şi ai organizaţiilor de cercetare de la nivel regional. Toate prezentările din cadrul atelierului, precum şi minuta întâlnirii pot fi accesate şi descărcate aici. De asemenea, câteva poze din timpul atelierului pot fi vizualizate la Galerie foto.
 
 
« Ă®napoi la lista articolelor