Întâlnirea anuală a OECD LEED

Forumul Parteneriate şi Guvernanţă Locală din cadrul OECD organizează cea de-a şaptea întâlnire anuală cu tema Doing More with Less: Local partnerships' role in the recovery. Conferinţa se va axa pe modalităţile cele mai eficiente prin care autorităţile locale pot ajuta localităţile să se recupereze şi să revină la nivelul de ocupare şi activitate economică de dinainte de criză. Provocarea cea mai mare pentru guvernanţe şi pentru autorităţi locale este de a găsi soluţii la problemele curente cu mai puţine resurse şi în condiţiile tăierilor bugetare majore. În aceste condiţii, liderii locali trebuie să se asigure că politicile şi iniţiativele locale au capacitatea de a genera creştere economică, noi locuri de muncă şi de a evita excluderea socială.

Această întâlnire anuală va reuni aproximativ 200 de reprezentanţi ai autorităţilor locale, guvernanţi, lideri locali, antreprenori locali, precum şi reprezentanţi ai mediului academic şi de afaceri.
 
Evenimentul va avea loc la Viena, în 10-11 martie 2011 la Palais Auersperg. Înregistrarea pentru conferinţă se face online la adresa http://registration-7th-forum-meeting.zsi.at, până în 18 februarie 2011.

 

« Ă®napoi la lista articolelor